EEN HERENKAPPER VOOR ALLE HAARTYPES

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen houden ervan om een verzorgd kapsel te hebben. Vertrouw daarom op een herenkapper uit Merksem met meer dan 40 jaar ervaring én kennis van de laatste trends. Armand Breugelmans maakt van elke knipbeurt een feest door zijn ervaring, deskundigheid en eindeloos enthousiasme.

Alle haartypes zijn welkom

Geniet je van een volle haardos, of heb je last van haaruitval? Het maakt voor Armand niet uit welk haartype je hebt, in Merksem is hij al jaren de vertrouwde herenkapper die altijd een stijlvolle oplossing vindt voor elk soort kapsel, of dat nu een gewone knipbeurt of een totale restyling is.

Ook onze mannelijke klanten verdienen het beste. Kapper Armand werkt uitsluitend met kwalitatieve producten die hij zorgvuldig selecteert. Ze zijn doeltreffend voor alle haartypes en verstevigen je haardos.

Bestel nu een nieuwe look

Kies voor een gerenommeerde herenkapper die je een frisse of totaal nieuwe haartooi bezorgt en maak een afspraak bij Armand Breugelmans, al jaren geliefd door klanten uit heel Antwerpen en omgeving

Neem nu contact op met Armand Breugelmans voor een afspraak. Hij is ook steeds bereid om al je vragen te beantwoorden over jouw kapsel.