DE KINDERKAPPER MET ERVARING EN EINDELOOS GEDULD

Het haar van kinderen kan snel groeien. Bovendien kunnen kinderen niet lang stilzitten en zijn ze soms zelfs bang van kappers. Bij Armand Breugelmans ben je aan het juiste adres voor een kindvriendelijke kapper die jouw kleine spruit gerust kan stellen wanneer het nodig is. Door zijn jarenlange ervaring weet hij perfect hoe hij met kinderen moet omgaan.  

Armand Breugelmans is een kinderkapper in Merksem die niet alleen het geduld, maar ook de snelheid heeft om van elke knipbeurt een heus feest te maken. Bovendien kan je een afspraak maken zodat je kind nooit hoeft te wachten.

Geduld is een schone zaak

Kinderen communiceren anders dan volwassenen. Daarom is kinderen knippen ook totaal anders. Je kiest dus best voor een kinderkapper met meer dan 40 jaar die altijd geduldig blijft. Als ervaren kinderkapper weet Armand hoe hij kinderen op hun gemak moet stellen.

Door alles zorgvuldig uit te leggen, verloopt de was- en knipbeurt vlekkeloos. Hij weet precies hoe hij een kind moet entertainen en tegelijk voor een stijlvol kapsel moet zorgen. Ook voor uitzonderlijke feest- en communiekapsels ben je bij Armand Breugelmans aan het juiste adres.

Gezond haar voor je kind

Een goede kinderkapper besteedt niet enkel aandacht aan het kapsel, maar ook aan het haar zelf. Armand gebruikt enkel kwaliteitsproducten voor de coupe van je kind. Hij herkent door zijn ervaring ook snel problemen en kan je altijd adviseren met een gepaste oplossing.

Bij kinderkapper Armand in Merksem gaan zelfs de ongeduldigste kleintjes met de glimlach weer naar buiten. Neem snel contact op om een afspraak te maken voor jouw kleine spruit.