DE GEKNIPTE KAPPER

Jouw haar is altijd in goede handen bij Armand Breugelmans, de kapper met meer dan 40 jaar ervaring in Merksem. Al sinds 1979 vinden mensen uit Antwerpen en omgeving hun weg naar dit charmante kapsalon. Armand leerde zijn stiel al lang ervoor en doet dat nog steeds met evenveel passie en enthousiasme. Als een echte trendwatcher is hij op de hoogte van elk nieuw kapsel.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn fundamenteel voor Armand. Zijn zaak is meer dan een kapsalon, het is een instituut. Een plaats waar je hartelijk onthaald wordt, een salon waar je gezellig kan genieten en bovendien een oase van rust waar je heerlijk kan vertoeven.

Exclusieve service

Om jou de beste service te kunnen geven, werkt deze coiffeur enkel op afspraak. Vergeet het uren wachten, Armand geeft jou steeds zijn exclusieve aandacht bij elke snit, of dat nu een gewone onderhoudsbeurt of een speciale, feestelijke coupe is. Opsteekkapsels zijn nu eenmaal zijn specialiteit. Waarvoor je ook komt, je wordt gegarandeerd op je wenken bediend. Armand helpt je graag een nieuwe coupe te kiezen.

Een kapper met gouden vingers

Leun dus rustig achterover in de kappersstoel en laat je haar verzorgen door de gouden vingers van kapper Armand in Merksem. Maak vandaag nog een afspraak, of contacteer hem via het formulier.