DE DAMESKAPPER MET DE GEPASTE SNIT

Als vrouw wil je er elke dag schitteren. Een verzorgd kapsel is daar een groot onderdeel van. Maak meteen een afspraak met dameskapper Armand Breugelmans  voor al jouw wensen, van een nieuwe haarkleur tot een verfijnd feestelijk kapsel. 

Creatief en stijlvol

Je haren zijn in goede handen in het kapsalon van Armand Breugelmans. Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller weet je dat je kan rekenen op professionaliteit. 

Deze dameskapper uit Merksem weet alles over haartypes en -stijlen en geeft altijd een  creatief advies. Heb je ergens inspiratie voor een nieuw kapsel opgedaan? Neem dan gewoon enkele foto’s mee en Armand doet de rest.

Feestelijke kapsels

Dameskapper Armand wast, brusht, knipt of kleurt je haar met de beste haarproducten zodat je haar mooi en gezond blijft. Je kapsel zal stralen door de gouden vingers van Armand in combinatie met uitmuntende verzorgingsproducten.

Deze haarspecialist heeft veel ervaring met opsteekkapsels. Ook voor andere coupes kan hij zorgen, zowel klassieke kapsels als een flitsende snit heeft hij in de vingers.

Neem vandaag nog contact op met Armand Breugelmans, jouw dameskapper in Merksem