De geknipte kapper

Haartooi Breugelmans - Merksem - VoorstellingJouw haartooi is altijd in goede handen bij Armand Breugelmans, de ervaren kapper in Merksem. Al sinds 1979 vinden mensen uit Antwerpen en omgeving hun weg naar dit kapsalon. Maar hij leerde de stiel al lang ervoor. Armand oefent het vak dus al meer dan 40 jaar uit, en nog altijd met evenveel enthousiasme.

De zaak van Armand is meer dan een kapsalon, het is een instituut. Hier ben je zeker van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het is een plaats waar je heerlijk kan vertoeven en waar je kan genieten van de gezelligheid. Je wordt door deze kapper altijd hartelijk onthaald.

Exclusieve service

Deze coiffeur werkt enkel op afspraak om jou de beste service te kunnen geven. Je hoeft niet te wachten en je krijgt zijn exclusieve aandacht. Heeft je kapsel een gewone onderhoudsbeurt nodig? Of wil je iets bijzonders voor een speciale gelegenheid? Waarvoor je ook komt, je wordt altijd op je wenken bediend. Armand helpt je een coupe te kiezen. Door zijn ervaring met opsteekkapsels krijg je vliegensvlug een feestelijke haartooi.

Een kapper met gouden vingers

Leun dus rustig achterover in de kapperstoel en laat je haar verzorgen door de gouden vingers van kapper Armand in Merksem. Maak vandaag nog een afspraak, of contacteer hem via het formulier.

Dinsdag - Vrijdag : 08.30u – 14.00u-Zaterdag : 07.30u – 14.30u-Zondag & Maandag : gesloten

Back to Top