Jouw hoofd verdient alleen de beste haarproducten

Haartooi Breugelmans - Merksem - ProductenEen regelmatige knipbeurt zorgt ervoor dat je haar mooi in model blijft, maar de juiste producten laten je kapsel stralen. Kapper Armand Breugelmans werkt alleen met de beste haarproducten in Merksem om je haartooi in topvorm te houden.

Kapper Armand vertrouwt op de kwaliteit van:

  • System Professional van Wella
  • Tecni.art van L’Oréal
  • Kleursysteem L’Oréal

Alleen de beste haarproducten

Bij elke knipbeurt doet Armand zijn best om u te verwennen en te zorgen voor een comfortabele ervaring. Daarbij hoort natuurlijk ook het gebruik van echte kwaliteitsproducten, want jouw haar verdient enkel het beste.

Met behulp van moderne wetenschappelijke technieken en actieve, natuurlijke extracten zijn deze haarproducten zeer doeltreffend voor haar- en hoofdhuidverzorging. Ook voor haarkleuring, styling en afwerking is er voor elk haartype een product.

Voor elk haartype

Kapper Armand beschikt over en eer uitgebreid assortiment aan haarproducten voor alle haartypes. Die zijn essentieel voor het gezond en mooi houden van je haar.

Dus zowel droog, futloos of beschadigd haar kan met deze producten perfect hersteld en verzorgd worden.

Dankzij de excellente haarproducten blijft uw haar prachtig en gezond. Ontdek de service en professionele aanpak van Armand en neem snel contact om een afspraak te maken in het kapsalon in Merksem, de referentie in Antwerpen en omgeving.

Dinsdag - Vrijdag : 08.30u – 14.00u-Zaterdag : 07.30u – 14.30u-Zondag & Maandag : gesloten

Back to Top