De kinderkapper met ervaring en eindeloos geduld

Haartooi Breugelmans - Merksem - KinderenHet haar van kinderen kan snel groeien, maar ze vinden het niet leuk om lang stil te zitten. Misschien is je kleine spruit zelfs bang. Daarom heb je een kapper nodig die weet hoe hij met kinderen moet omgaan en snel een leuke haarsnit kan knippen.

Armand Breugelmans is een kinderkapper in Merksem die het geduld en de snelheid heeft om van elke knipbeurt een feest te maken. Bovendien kan je een afspraak maken zodat je kind nooit hoeft te wachten.

Een kinderkapper met geduld

Kinderen knippen is heel verschillend en ze communiceren anders. Daarom is het goed dat je naar een kinderkapper gaat met 40 jaar ervaring en eindeloos geduld. Als ervaren kinderkapper weet Armand hoe hij kinderen op hun gemak moet stellen.

Door alles zorgvuldig uit te leggen, verloopt de was en knipbeurt volledig vlekkeloos. Hij weet precies hoe hij een kind moet entertainen en tegelijk voor een stijlvol kapsel moet zorgen. Ook voor leuke feest- en communiekapsels.

Gezond haar voor je kind

Een goede kinderkapper besteedt ook aandacht aan het haar zelf. Armand gebruikt alleen kwaliteitsproducten voor het haar van je kind. Maar hij herkent ook problemen en kan je adviseren met een gepaste oplossing.

Bij kinderkapper Armand in Merksem gaan zelfs de moeilijkste kindjes met de glimlach weer buiten. Neem daarom snel contact op om een afspraak te maken.

Dinsdag - Vrijdag : 08.30u – 14.00u-Zaterdag : 07.30u – 14.30u-Zondag & Maandag : gesloten

Back to Top