De dameskapper met de gepaste snit

Haartooi Breugelmans - Merksem - DamesAls vrouw wil je er elke dag schitterend uitzien. Dan kan je niet zonder een verzorgd kapsel. Je wil een nieuwe haarkleur? Een gepaste snit of een geraffineerd feestkapsel? Maak dan meteen een afspraak bij dameskapper Armand Breugelmans in Merksem voor een nieuwe haartooi.

Creatief en stijlvol

Je voelt je onmiddellijk thuis in het kapsalon van Armand Breugelmans. Door zijn 40 jaar ervaring hoef je je nergens zorgen over te maken. Je haren zijn in goede handen.

Want deze dameskapper uit Merksem weet alles over haartypes en -stijlen en geeft altijd een  creatief advies. Heb je ergens inspiratie opgedaan? Breng dan foto’s mee en Armand doet de rest.

Feestelijke kapsels

Dameskapper Armand wast, brusht, knipt of kleurt je haar met de beste haarproducten zodat je haar gezond en mooi blijft. Met behulp van kwaliteitsvolle haarproducten en met de gouden vingers van Armand straalt je kapsel als nooit tevoren.

Ook voor een feestkapsel kan je bij deze haarspecialist terecht. Hij heeft veel ervaring met opsteekkapsels. Maar hij kan ook voor andere coupes zorgen, zowel klassieke kapsels als een flitsende snit.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Armand Breugelmans, jouw dameskapper in Merksem.

Dinsdag - Vrijdag : 08.30u – 14.00u-Zaterdag : 07.30u – 14.30u-Zondag & Maandag : gesloten

Back to Top